Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ληγμένα βούτυρα στο πρωινό των φαντάρων

Ληγμένα βούτυρα στο πρωινό των φαντάρων στην 31ηΤαξιαρχία-Μετα επιστροφής επιδόματα στους στρατιωτικούς!
Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της ακροδεξιάς μπουρδολογίας του Φαήλου Κρανιδίωτη-συμβούλου του πρωθυπουργού, όταν ανέλαβε, με τη γνωστή μισαλλοδοξία και την πολεμοκαπηλεία του «χορτάτου», να περιγράψει «Η σημασία του να είσαι δεξιός», γράφοντας:
«Ο Δεξιός τιμάει ιδιαίτερα κι αγαπάει τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί το κόμμα του εκφράζει μεγάλο μέρος του Έθνους».

Ας δούμε τι σημαίνουν όλα αυτά:   
    
1ο: ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δαπανά εκατομμύρια ευρώ για Στρατιωτικές  παρελάσεις με την συμμετοχή τανκς για να τρίζει η άσφαλτος από τις ερπύστριες... και να μαζέψει στο δεξιό μαντρί τους Χρυσαυγίτες.
2ο: «Τα απίστευτα συνέβησαν βραδυάτικα κάπου στο νότιο Αιγαίο.Πλοίο του στόλου που έπαιζε το ρόλο του στόχου στην άσκηση NobleDina 2014 που διεξάγεται μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ  …έμεινε! Κι όταν λέμε έμεινε …έμεινε. Δεν πήγαινε ούτε μπρος, ούτε πίσω! Πανικός!

Το πιο ωραίο όμως είναι ότι στην ενημέρωση του Α/ΓΕΕΘΑ κάποιοι προσπάθησαν να τον πείσουν οτι για όλα έφταιγε το…νοθευμένο πετρέλαιο που είχε το πλοίο!
Αλήθεια πως μιλάνε με τόση ευκολία για νοθευμένα καύσιμα;
Τα Επιτελεία δε διαβεβαιώνουν ότι τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται;
Ποιοι είναι οι προμηθευτές καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Η βλάβη του σκάφους, με έτος ναυπήγησης το 1971, είναι τρανή απόδειξη των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, που αδιαφορεί για τις τραγικές ελλείψεις, τιμωρεί και αποστρατεύει όσα στελέχη θέτουν με αγωνία τα ζητήματα.
Και επιβραβεύει στις Κρίσεις όσους κατάγονται από τη Μεσσηνία, είναι μέλη της κλαδικής, τους εκλεκτούς Σαμαρά και Βενιζέλου, που προάγει μέσω του Μπαλτάκου και του Οικονόμου.
3ο: Το ΥΠΕΘΑ επιβράβευσε επίσης το γνωστό αντικομμουνιστή Υποστράτηγο Φαραντάτο κάνοντας τον Μέραρχο, όμως οι φαντάροι της μονάδας καταγγέλλουν 
"Ληγμένα βούτυρα στο πρωινό του στρατοπέδου Βογιατζή "
Γραφούν στην επιστολή καταγγελίας τους:
"Μόλις λίγες μέρες μετά την πρώτη επίσκεψη του νέου Μεράρχου κ. Φαραντάτου, και αφού δώσαμε όλοι μια εξαιρετική παράσταση για να τα βρει όλα "προβλεπέ", ο αξιαγάπητος αντικομμουνιστής στρατηγός, γινόμαστε μάρτυρες μιας - ακόμα - δυσάρεστης έκπληξης.
Ήδη εδώ και πολλές μέρες το πρωινό για τους κληρωτούς και τους εν υπηρεσία μειώνεται και αρκετές φορές αποτελείται από ένα μόνο βούτυρο και μια μαρμελάδα ή ένα μέλι/merenda.
Φανταστείτε την έκπληξη μας όταν διαπιστώνουμε ότι ακόμα και αυτό το ελάχιστο αποτελείται από ληγμένα προιόντα".ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 27/10/2013!
Αυτή είναι η ανταμοιβή που δίνει ο Στρατός στα "στρατευμένα νιάτα" για τα αμισθί εργατικά χέρια που της προσφέρουν;
Εκτός βέβαια κι αν κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εταιρία από τον ΕΦΕΤ, για την ασύγκριτη ποιότητα των προιόντων της.
Εταιρεία που προμηθεύει τα μαγειρία του εστιατορίου με τις ατομικές μερίδες μαρμελάδας, μελιού, μερέντας ντεμέκ και μαργαρίνης. 
Δηλαδή, μια εταιρεία που έχει πάρε δώσε με τις αρχές, συνεχίζει να κερδίζει χρυσοφόρα συμβόλαια από τον Στρατό, για να μας ταίζουν ΛΗΓΜΕΝΑ.
Μπράβο κ.Αβραμόπουλε. Εύγε κ.Κωσταράκο. Λαμπρά αρχίσατε τη θητείας σας κ.Μανωλά.
Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα ληγμένα κρουασάν που μοιράζονταν στους φαντάρους του ΣΠΕΝ στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Τι να χουν άραγε να πουν για όλα αυτά ο διοικητής κ' ο υποδιοικητής του 535 Τάγματος Πεζικού που είναι και υπεύθυνο για τη λειτουργία και την τροφοδοσία των εστιατορίων;
Έξω από το χωρό όμως δε μένουν τα στελέχη- η νέα αυτοκτονία-δολοφονία του Τεχνικού της Πολεμικής Αεροπορίας, βάφει στο αίμα το 500άρικο της εξαγοράς.
Μπαλτάκος και Γεωργιάδης δηλώνουν ότι τιμούν τους κώδικες τιμής του γιού Μπαλτάκου: του βύσματοςυιού Μπαλτάκου που παρέκαμψε τη σειρά κατάταξης στο Λιμενικό.
Τέλος, ο Μπαλτάκος-αλτερ εγκο του Αντώνη Σαμαρά, δηλώνει ότι νοιάζεται τους Ένστολους-
Λαμβάνοντας όμως και αυτός μέρος στο δούλεμα των στρατιωτικών, καθώς το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω διαρροών, ανακοινώνει “Ότι κι αν σας δώσει το ΣτΕ θα σας τα πάρουμε από την άλλη τσέπη”.
Στεκόμαστε λοιπόν δίπλα στις ηρωίδες καθαρίστριες:
«Δε σας θέλει ο Λαός, παρ΄τον Μπαλτάκο σου και Μπρός...»
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. 1. TI EΦYΓE O ... MΠAΛΛΛΛTAKOΣ ;; MΠA, ....MΠA-ΛTA-KOΣ !!! KAI O ΣAMAPAΣ ΠΩΣ ΘA ΦYΓH ;;; ΣA (TON) MAPA ;;; Merci !!!!
    2. Παράλληλα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία δεν θα πρέπει να επιστρέψει σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις -MKO- να χρησιμοποιηθούν για «καταστροφικούς» σκοπούς «όπως συνέβη στην Ουκρανία» .....OΠΩΣ ΣYNNEBH KAI ΣTHN ....EΛΛAΔA, KAI ΣTHN ....EΛΛAΔA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή