Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σημερα σε μια Αθηνα ερημη και ζεστη να μην ξεχασεις.....

οτι καποιοι εργαζονται 25 ωρες το 24ωρο και χρειαζονται τη βοηθεια σου


ενα μπωλακι με νερο σε καθε γωνια της Αθηνας που βρισκονται τα ζωντανα ειναι μια καλη πραξη.

1 σχόλιο:


  1. Νέα δίκη (3η) ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 65η συνεδρίαση, Δευτέρα 29.7.13


    Στη σημερινή συνεδρίαση προσήλθαν δύο μάρτυρες, από τις οποίες η μία δεν εξετάστηκε, καθώς απουσίαζαν η κατηγορούμενη Σ. Αντωνίου και ο συνήγορός της Χ. Λαδής, ο οποίος επιθυμεί να είναι παρών κατά την εξέταση της συγκεκριμένης μάρτυρος. Το αίτημα εξέφρασε η συνήγορος Μ. Δαλιάνη, ύστερα από επικοινωνία με την Σ. Αντωνίου και τον συνήγορό της. Ο Κ. Σακκάς παρενέβη ζητώντας κι αυτός να μην εξεταστεί σήμερα, για τον ίδιο λόγο, η συγκεκριμένη μάρτυρας, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό της προέδρου.

    Η δεύτερη μάρτυρας εξετάστηκε για την υπόθεση της Πεύκης, καθώς ήταν παρούσα στην πλατεία που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, προσφέροντας μάλιστα πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αστυνομικό. Η δήλωσή της ότι εκείνος που δέχθηκε τη σφαίρα (εννοώντας τον Θ. Μαυρόπουλο) ήταν πολύ ψύχραιμος, πολύ σοβαρός, δεν μιλούσε και το μόνο που είπε ήταν να μην του σφίξουν πολύ το δέσιμο στο τραύμα και δημιουργηθεί θρόμβωση, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που έκλαιγαν, προκάλεσε μία σειρά παρατηρήσεων της προέδρου, που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τους αστυνομικούς. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Σ. Φυτράκης διαμαρτυρόμενος για τις παρατηρήσεις της προέδρου, που αφορούσαν το πώς αξιολογεί τα περιστατικά η μάρτυρας. Στη συνέχεια, μετά από ερωτήσεις του Φρ. Ραγκούση, η μάρτυρας δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να πυροβολήσουν, δεν τηρήσανε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με τις ενέργειές τους κινδύνεψε κόσμος κι ότι εκείνοι που θέσανε σε κίνδυνο πολίτες και τις ίδιες τους τις ζωές, ήταν οι ίδιοι αστυνομικοί.

    Αμέσως μετά ο Γ. Μιχαηλίδης δήλωσε ότι «τη στιγμή που ξεκίνησε η μάχη δεν υπήρχε κανείς εκεί, δεν θα υπήρχε η πρωτοβουλία από πλευράς μας, αν εκεί υπήρχαν παιδιά» και αναφερόμενος στη μάρτυρα είπε ότι «δεν θα πρέπει να αναθέτει την προστασία της στην αστυνομία, γιατί σαν θεσμός του κράτους η δουλειά της είναι να καταστέλλει τον κόσμο που αντιστέκεται».

    Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου.

    ΚΟΝΤΡΑ

    http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/19785.Νέα-δίκη-ΣΠΦ-πακέτο-με-άλλες-υποθέσεις-–-65η

    ΑπάντησηΔιαγραφή