Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Kραταμε, γμτ, ακομα….

Σημερα το απογευμα,σε καταμεστο λεωφορειο του κορυδαλλου,μπαινει νεος με παντελονακι παραλλαγης,μαυρο φουτερ,κεφαλι καθρεφτη…μετα απο λιγο ζεσταινεται, βγαζει το φουτερ και αποκαλυπτεται η χρυση αυγη…. Παγωμαρα για μερικα δευτερολεπτα και μετα…θανατος….ολος ο κοσμος μεσα στο λεωφορειο -και οταν λεω ολος το εννοω- πεφτει να τον φαει… τον βριζουν, τον φτυνουν, ενας παππους του εριξε μαγκουρια…ο μοναχος φασιστακος τρεμει, ειναι ετοιμος να βαλει τα κλαματα -πως ειναι μαλακα να εισαι ενας και να σου την πεφτουν τοσο πολλοι; …και τοτε, σταματαει το λεωφορειο στην ακρη και ακουγεται ο οδηγος απο το μικροφωνο ”οποιος δεν σιχαινεται να πεταξει την κουραδα εξω,να ξεβρωμισει ο τοπος” με σπρωξιες και κλωτσιες τον εβγαλαν και μαλλον ακομα τρεχει…τετοια ευφορια η ψυχη μου, ουτε με prozac.. κραταμε, γμτ, ακομα….
 
Κατερίνα Κοκκώνη
 

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά έκαναν οι επιβάτες. Θα ήθελα όμως να μου διευκρινήσει η κυρία της ανάρτησης , αν η μπλούζα κάποιου άλλου νεαρού έγραφε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή αναρχοαυτόνομος θα συμμετείχε στην βίαιη αποπομπή του από το λεωφορείο.

    Γιατί στην πολιτική δεν υπάρχει μόνο ένα άκρο αλλά δύο . Η άκρα δεξιά [Χιτλεροφασισμός ] και άκρα αριστερά [Σταλινοφασιμός - αναρχισμός ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ.......


    ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή