Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΕΝΟΧΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Η δολοφονία του νεαρού Ιρακινού πρόσφυγα στην Ομόνοια, στην οδό Αναξαγόρα, από ναζιστική συμμορία εφόδου της Χρυσής Αυγής  είναι ένα έγκλημα με αυτουργό τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Άραγε τι άλλο χρειάζεται να γίνει  για να εγκαταλείψει το πιο χυδαίο ρατσιστικό κυβερνητικό κατασκεύασμα  η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη;

Είναι μεγάλη πρόκληση ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας να δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει  υποκατάσταση της Αστυνομίας όταν η περιοχή της Ομόνοιας αστυνομεύεται από εκατοντάδες αστυνομικούς στα πλαίσια του μεγαλύτερου κρατικού πογκρόμ στο έδαφος της Ευρώπης από την εποχή του Χίτλερ.


 Η ΕΛΑΣ με πρώτο τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης είναι συνένοχη στο εγκληματικό όργιο επιθέσεων της Χρυσή Αυγής του τελευταίου διημέρου σε αρκετά σημεία της Αθήνας με στοχευεμένες επιθέσεις κατά χώρων θρησκευτικής λατρείας στη Νίκαια, στο Ρέντη, όπως και στην Αναξαγόρα 17.Επέλεξαν τις μέρες του ραμαζανιού για να κάνουν πιο ηχηρή την εμετική ρατσιστική καμπάνια τους κατά των μεταναστών και ο Ν.Δένδιας παριστάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Η παρουσία του Η.Κασσιδιάρη στη ΝΕΤ ήταν γεμάτη προαναγγελίες των εγκληματικών επιθέσεων κατά των μεταναστών. Αντί να τον στείλουν φυλακή για τα εγκλήματα του  δίνουν τη κάλυψη να χύνει ρατσιστικό δηλητήριο και να καλεί δημοσίως σε επιθέσεις κατά των μεταναστών.

Στο Πειραιά μια μέρα πρίν οι νεοναζί χρησιμοποίησαν σε επίθεση σε  χώρο θρησκευτικής λατρείας  δακρυγόνες ουσίες δανεισμένες από ποιόν άραγε; Στη Νίκαια, στο φώς της ημέρας, το Σάββατο το πρωί εισέβαλαν σε χώρους θρησκευτικής λατρείας αναγράφοντας προσβλητικά για την ισλαμική θρησκεία συνθήματα. Πριν μία βδομάδα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής μαχαίρωσαν ένα μετανάστη στη Λυκόβρυση.

 Οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της συγκυβέρνησης, οι έφοδοι των αστυνομικών στις γειτονιές, η συλλογική ενοχοποίηση των μεταναστών μετά το έγκλημα της Πάρου πριν γίνει η οποιαδήποτε δίκη άνοιξε τους κρουνούς του μίσους των χρυσαυγιτών κατά των μεταναστών για να αποπροσανατολίσουν την οργή του κόσμου από το νέο Μνημόνιο φτώχειας. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση  ξεπουλάει ΤΤ, Αγροτική Τράπεζα, ΕΛΤΑ.

Είναι ώρα η ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από τη μαύρη συγκυβέρνηση. Η αριστερά τώρα χρειάζεται να φράξει το δρόμο σε μια συγκυβέρνηση μειοψηφίας που απειλεί τις ελευθερίες όλων μας. Η μάχη για να μην περάσουν τα νέα μέτρα πάει χέρι-χέρι με το να ανατρέψουμε τη συγκυβέρνηση πρίν προχωρήσει στις βάρβαρες περικοπές και να  κλείσουμε το δρόμο στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής  Αυγής.

Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Ιρακινού πρόσφυγα.

Να μπει τέλος στις δολοφονικές επιθέσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Να σταματήσει η ΕΛΑΣ να καλύπτει τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Να σταματήσουν αμέσως οι ρατσιστικές επιχειρήσεις  της ΕΛΑΣ

Καλούμε τη ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση.

 ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964

1 σχόλιο: