Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η «ξένιος» διαστροφή της ΕΛ.ΑΣ.: την «επιχείρηση σκούπα» κατά των μεταναστών την ονόμασαν «Ξένιος Ζευς»! …


Πρόκειται για την απόλυτη “διαστροφή”! Έδωσαν την κωδική ονομασία “Ξένιος Ζευς” στον απηνή διωγμό των μεταναστών, στην «επιχείρηση σκούπα»,  που εκτυλίσσεται εδώ και τρεις μέρες στην Αθήνα και στον Έβρο!

 «…Αν και ο κωδικός «Ξένιος Ζευς» παραπέμπει σε φιλοξενία η επιχείρηση έχει σκοπό να αποτρέψει την τυχόν είσοδο μεταναστών από την Συρία αλλά και να «καθαρίσει», για μία ακόμη φορά, την πρωτεύουσα…», διαβάζω στο (διαδικτυακό) ΒΗΜΑ.

Το διαβάζεις και δεν το πιστεύεις. Το ακούς από την τηλεόραση, σου ‘ρχεται να γελάσεις, μα εξοργίζεσαι. Ποιος νοσηρός, διεστραμμένος, νους σκέφτηκε κι έδωσε την κωδική ονομασία «Ξένιος Δίας»!

Κυνηγούν άγρια τους μετανάστες, τους ξυλοφορτώνουν βάναυσα (σε συνεργασία πολλές φορές με τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής), τους φυλακίζουν, τους τσουβαλιάζουν σαν «σακιά» σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τύπου Αμυγδαλέζας, τους συμπεριφέρονται σα ζώα, κι αυτοί το πογκρόμ τους το ονομάζουν «Ξένιος Δίας»!!!… Ε, αν αυτό, δεν είναι η απόλυτη “διαστροφή”, τότε τι είναι!

Ο οργουελιανός κολασμένος κόσμος είναι εδώ, με το “Μεγάλο αδερφό του” και τη “νεογλώσσα” του, με την πλήρη “διαστροφή” του νοήματος των λέξεων…

Αυτός ο κερκυραίος «βαρόνος» πολιτικός, υπουργός της Δημόσιας Τάξης, Δένδιας, υφυπουργοί, αρχηγοί και υπαρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τόσο ανόητοι ή τόσο επιρρεπείς στη “διαστροφή”!

Πρόκειται επαναλαμβάνω για την πλήρη διαστροφή… Αντιγράφω από το λεξικό Δημητράκου: «διαστροφή»= διαστρέβλωση, (για τη γενετήσιο ορμή) εκτροπή από το φυσιολογικό, αισχρότης, και μτφ. πνευματική έκπτωση ή ψυχική διαφθορά….
Δε θέλω ν’ αποδώσω στην πολιτική και αστυνομική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., που με ψυχαναλυτικούς όρους θα μπορούσε να το κάνει κανείς, τη «διαστροφή» τους αυτή στην εκτροπή της «γενετησίου ορμής» (τους) από το φυσιολογικό, αλλά σίγουρα πρόκειται για «πνευματική έκπτωση και ψυχική διαφθορά».

Γιατί πώς αλλιώς γίνεται από απηνής διώκτης των μεταναστών να (αυτο)ονομάζεσαι «Ξένιος Δίας»!

Αυτοί που, αν τους ρωτήσεις,  θα σου πουν πόσο πολύ υπερήφανοι αισθάνονται που «κατάγονται» από τους ένδοξους αρχαίους Έλληνες, που μαζί με όλα τ’ άλλα ένδοξα και θαυμαστά, είχαν κι ένα Θεό, τον ανώτερο του Δωδεκάθεου, αφιερωμένο στην έγνοια για τον ξένο, στη “φιλοξενία”, που τον ονόμασαν μάλιστα «Ξένιο Δία», αυτοί οι ίδιοι, λοιπόν, ασεβούν, ιεροσυλούν και, «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ», την ιερή «ξενότητα» των αρχαίων τη διαστρέφουν πλήρως αποδίδοντάς της το νόημα της εχθρότητας και του διωγμού των ξένων.

Βρε, αχρείοι, αν γινόταν να ζωντανέψει ο Δίας θα σας είχε κατακάψει με τ’ αστραπόβροντά του πάνω απ’ τον Όλυμπο, γι αυτή την προσβολή που του κάνετε, γι αυτή σας την απερισκεψία, γι αυτή σας την ασέβεια.

Αλλά, γιατί μόνο «Ξένιος Δίας»; Θα μπορούσατε για να ικανοποιήσετε περισσότερο τα “διαστροφικά σας ένστικτα” να προσθέσετε δίπλα στην ονομασία «Ξένιος Δίας» και τη λέξη του Πινδάρου «θεμίξενος», η οποία στα χρόνια του χαρακτήριζε αυτόν που φέρεται δίκαια στον ξένο. Αλήθεια, πώς σας ξέφυγε; Μάλλον, παρά την αυτάρεσκη αρχαιολατρεία σας, δε γνωρίζατε τη λέξη… Να, όμως που σας δίνω μια άλλη καλή ιδέα για την ονομασία ενός επόμενου πογκρόμ κατά των μεταναστών: «Επιχείρηση θεμίξενος»!

Και μη σταματήσετε εκεί, αφού με τόση ευκολία διαστρέφετε τους αρχαίους, γιατί να μην πάρετε ιδέες κι από το Ευαγγέλιο.  Γιατί να μη διαστρέψετε με την ίδια ευκολία και το λόγο του Χριστού (στον οποίο λέτε ότι πιστεύετε) και τη μεθεπόμενη «επιχείρηση σκούπα» να την ονομάσετε: «Ξένος ήμην και συνηγάγετέ με» (ξένος ήμουν και με φιλοξενήσατε), και προς διαστροφική ικανοποίησή σας, παρά το λόγο του Χριστού, να διώκετε και να ξυλοφορτώνετε τους ξένους.

 Ή αν προτιμάτε, υπάρχει και το άλλο που ψέλνεται τη Μεγάλη Παρασκευή: «Δος μοι τούτον τον ξένον, ότι ξένος ουκ έχει την κεφαλήν πού κλίνη…»…. Και ξέρετε εσείς, για καλύτερη «διαστροφή» (σας), αντί να προσφέρετε «ανθρωπιά» στον ξένο, όπως επιτάσσει ο εκκλησιαστικός ύμνος, εφαρμόστε νέα απάνθρωπα πογκρόμ!
«Αιδώς αχρείοι»!…..

ΥΓ (προς την πολιτική και αστυνομική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.): Και με κείνους τους 600 αστυνομικούς που τους μαζέψατε άρον άρον και τους πήγατε στον Έβρο, για να κυνηγήσουν μετανάστες, και αντιδρούν και διαμαρτύρονται για τις απαράδεκτες συνθήκες διαμονής που βρήκαν εκεί, τι θα κάνετε;… Προσέξτε, μην και, αντί για μετανάστες, πάρουν στο κυνήγι εσάς…
Κι όχι μόνο οι αστυνομικοί αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής, απ’ τους οποίους είχαμε ήδη τις πρώτες μαζικές αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου