Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Εξαφάνισαν και επανεμφάνισαν πυροβολημένο αλλοδαπό.


Μια περίεργη ιστορία συνέβη στις 22 Αυγούστου (ξημερώματα Τετάρτης) στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα γύρω στη μια τα μεσάνυχτα ο Γ.Κ βρισκόταν έξω από το Εθνικό Θέατρο στην Αγίου Κωνσταντίνου όταν εντόπισε ένα αλλοδαπό αιμόφυρτο .Ο Γ.Κ αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ ώστε να έρθει και να παραλάβει τον βαριά χτυπημένο άντρα. Η πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ ήταν ότι ο άνθρωπος είχε πυροβοληθεί
στο κεφάλι.
 Ο Γ.Κ ξεκίνησε να αναζητάει το επόμενο πρωί τον τραυματία ωστόσο κάνεις δεν του έδινε πληροφορίες . Αμέσως επικοινώνησε με το www.koutipandoras.gr ώστε να καταγγείλει το γεγονός .Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό δεν αναφερόταν στην ιστοσελίδα της αστυνομίας
ενώ παράλληλα επικοινωνώντας με το ΕΚΑΒ ενημερωθήκαμε ότι το μόνο καταγεγραμμένο περιστατικό που είχαν ήταν μια ώρα αργότερα στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Μενάνδρου.

Στις 12 χθες το βράδυ ο Κώστα Βαξεβάνης αναζητούσε απαντήσεις μέσω twitter ώστε να γίνει γνωστό που έχει μεταφερθεί ο αλλοδαπός που εντοπίστηκε γύρω στη μια τα μεσάνυχτα τα ξημερώματα της Τέταρτης 22 Αυγούστου.

Το παράδοξο και σύγχρονος περίεργο είναι ότι στις 23 Αύγουστου την ιδία ώρα καταγράφηκε από την αστυνομία το εξής περιστατικό: «Στο νοσοκομείο διακομίστηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος, 36χρονος αλλοδαπός, τραυματισμένος από πυρά πυροβόλου όπλου».Να σημειωθεί ότι ο αλλοδαπός τελικά υπέκυψε στα τραύματα του.

Το ερώτημα είναι το εξής . Αν πρόκειται για δυο διαφορετικά περιστατικά τότε κάποιος κυκλοφορεί στην Αθήνα κάθε βράδυ και πυροβολεί στο κεφάλι αλλοδαπούς. Αν όμως πρόκειται για το ίδιο, τότε κάποιοι καλύπτουν αυτά τα γεγονότα με σκοπό να μην δημοσιοποιηθούν βίαια ρατσιστικά περιστατικά .Περιμένουμε απαντήσεις.

indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου