Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ομολόγησε συνεννόηση με Επ. Κορκονέα ο Β. Σαραλιώτης



Στην ομολογία ότι είχε συνομιλία στη ΓΑΔΑ με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα το βράδυ της δολοφονίας του 16χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, προχώρησε σήμερα ο Βασίλης Σαραλιώτης. Κατά την εξέτασή του από τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Λακαφώση στη δίκη που συνεχίζεται στην Άμφισσα, ο Β. Σαραλιώτης ομολόγησε ότι ο ισχυρισμός του πως ο Επ. Κορκονέας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προέκυψε μετά από αυτή τους τη συνομιλία.

απάντηση του Β. Σαραλιώτη, που μαζί με το συνάδελφό του αστυνομικό Επ. Κορκωνέα κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου, η οποία του επισήμανε: "Χθες είπατε ότι δεν είχατε μιλήσει καθόλου και ότι μετά στη ΓΑΔΑ σας κρατούσαν χωριστά. Σήμερα όμως μας λέτε πως αυτός σας ενημέρωσε;"

"Ε ναι, μιλήσαμε κάποια στιγμή στη ΓΑΔΑ" απάντησε ο Β. Σαραλιώτης.

Σε εκείνο το σημείο, ο Β. Σαραλιώτης δέχθηκε ερώτηση - επίπληξη από ένορκο, που ανέφερε: "Έχετε αναρωτηθεί κύριε γιατί σας λένε ζευγάρι; Δεν ήταν αυτός ένας πολύ επιβαρυντικός παράγοντας για το τραγικό αποτέλεσμα που είχε η βάρδιά σας;"

Ο Β. Σαραλιώτης δεν απάντησε.
Στη συνέχεια, τον Β. Σαραλιώτη θα εξετάσει η πολιτική αγωγή.
πηγη:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου